A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

Пішохідний туризм

Дата: 03.04.2024 16:15
Кількість переглядів: 18

Карлівських туристів знають далеко за межами нашої громади, а кубок Карлівського ліцею №3 з пішохідного туризму в закритих приміщеннях входить до обласного етапу змагань. З метою популяризації даного виду спорту відділом освіти, молоді та спорту

3 квітня на базі Карлівського ліцею №3 був організований та проведений семінар-практикум зі спортивного туризму для учнів ЗЗСО Карлівської громади.

Даний захід відвідали 7 команд ЗЗСО Карлівської міської ради.

На заході були проведені практичні заняття провідними спеціалістами даного напрямку, діти пройшли всі етапи відповідно локацій під пильним наглядом наставників.

Дякуємо вчителям фізичної культури навчальних закладів за підтримку у сприянні популяризації даного виду спорту. Особлива подяка дирекції Карлівського ліцею №3 за підтримку і надання приміщення. Слова вдячності висловлюємо Ігнатову Олегу Валентиновичу, Михайленку Сергію Михайловичу та Кобі Олені Володимирівні за їх активну позицію та надання наставницьких ідей при проведенні заходу. Маємо надію на плідну співпрацю в розвитку спортивного туризму в Карлівській громаді.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень