A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

Молодіжна рада міста

Дата: 18.12.2023 14:51
Кількість переглядів: 21

Полтавська обласна школа лідерів учнівського самоврядування (ПОШЛУС) – середовище розвитку лідерського потенціалу школярів.

13.12.23. відбулися заняття ПОШЛУС Карлівської локації, оф-лайн.

49 школярів, учні 8-11 класів з різних шкіл територіальної громади мали можливість зустрітися в Карлівському ліцеї №1 та поштормити мізками з актуальних питань розвитку потенціалу особистості лідера.

В заході взяли активну участь представники Молодіжної ради міста, які стали активними учасниками тренінгових вправ та цікавих завдань.

Говорять школярі:

Владислава. Ліцей №1 «Мені сподобалися всі вправи, які ми сьогодні робили, адже це допомагає саморозвитку, само сприйняттю і можливо комусь це допоможе в майбутньому, коли вже всі подорослішають у своїй кар’єрі, у досягненні своєї мети, у знаходженні себе».

Хоменко Олег ліцей №4

«Мені сподобалося це заняття з тренінговими вправами. Воно допомогло мені поглибити свої знання з лідерства. Спробувати себе як лідера у своїй команді, а також я дізнався багато чого нового для себе».

Крупова Владислава. Ліцей №1

«Сьогодні була дуже чудова зустріч. Я змогла більше дізнатися про лідерство. Завжди прагнула бути лідером, брала участь у заходах, де мала змогу проявити себе. Мені дуже сподобалося презентувати та практикувати якості лідера, бо мені це відомо».

П’явка Данило

«Мені сподобався захід тим, що нам не просто розповідали про якості лідера, а ми самі напрацьовували та усвідомлювали, якими якостями, має володіти лідер. Робота в командах була дуже цікавою. У мене були проблеми із самооцінкою. Після заходу я зрозумів і вже усвідомлюю свої помилки. Здається, тепер маю уявлення як і куди рухатись далі. Це важливо».

Вдячність Полтавській Академії неперервної освіти їм. Остроградського, Відділу освіти, молоді і спорту Карлівської міської ради, головному спеціалісту Оксані Кохановській, дирекції Карлівського ліцею №1 за командну взаємодію у створенні середовища для розвитку лідерського потенціалу учнівської молоді Полтавського регіону.

Низький уклін українським воїнам, які боронять нашу землю і Світ.

Дякуємо #ЗСУ! Слава #ЗСУ!

Віримо в Перемогу України!

Донатимо!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень