A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

Семінар-тренінг для директорів та методистів дитячих садочків Карлівської громади.

Дата: 16.11.2023 15:06
Кількість переглядів: 40

Якісна і доступна дошкільна освіта — це запорука розвитку та становлення кожної особистості, фундамент для самореалізації дитини, формування її компетентностей і навичок.

Одним із завдань Управління Державної служби якості освіти у Полтавській області є підтримка колективів закладів дошкільної освіти на шляху розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти. З цією метою 15 листопада 2023 року Ірина Бутко, фахівчинею управління, проведено семінар-тренінг для директорів та методистів дитячих садочків Карлівської громади.

Учасникам заходу Ірина Ситник вручила Порадник для директора закладу дошкільної освіти, який допоможе провести самооцінювання освітньої діяльності та управлінських процесів, а також забезпечити постійне вдосконалення закладу.

Нагадаємо: Державна служба якості освіти України разом із ВГО "Асоціація працівників дошкільної освіти" розроблено Порадник для директора закладу дошкільної освіти щодо розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти: https://ezavdnz.mcfr.ua/book?bid=38817

Дякуємо Відділ освіти, молоді та спорту Карлівської міської ради (Віра Бабич), ЗДО 6 "Чебурашка" Карлівської міської ради (Ольга Андрієнко) за організаційне сприяння в проведенні тренінгу та гостинність.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень