A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

Держпродспоживслужба

Дата: 08.11.2023 07:58
Кількість переглядів: 19

Із яких виробничих зон складається кухня у закладах загальної середньої освіти? Які саме харчові продукти визначені як алергени? А при якій температурі води миється кухонний посуд, чашки (стакани), столові прибори і кухонний інвентар?

Про всі нюанси організації шкільного харчування в закладах освіти Ви можете дізнатися під час проходження курсу "Практичні аспекти виконання закладами освіти вимог харчового законодавства": https://bit.ly/46Y1Ibj

Це буде цікаво як і для керівників навчальних закладів та працівників харчоблоку, так і для батьків, які цікавляться системою шкільного харчування.

Курси розроблені Держпродспоживслужбою, Міністерство аграрної політики та продовольства України та європейським проєктом EU4SaferFood

https://www.facebook.com/spsa.gov.ua


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень