Держпродспоживслужба
Із яких виробничих зон складається кухня у закладах загальної середньої освіти? Які саме харчові продукти визначені як алергени? А при якій температурі води миється кухонний посуд, чашки (стакани), столові прибори і кухонний інвентар?
Про всі нюанси організації шкільного харчування в закладах освіти Ви можете дізнатися під час проходження курсу "Практичні аспекти виконання закладами освіти вимог харчового законодавства": https://bit.ly/46Y1Ibj
Це буде цікаво як і для керівників навчальних закладів та працівників харчоблоку, так і для батьків, які цікавляться системою шкільного харчування.
Курси розроблені Держпродспоживслужбою, Міністерство аграрної політики та продовольства України та європейським проєктом EU4SaferFood
https://www.facebook.com/spsa.gov.ua