A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

Проведення Відкритої першості Карлівського ліцею № 3 Карлівської міської ради Полтавського району Полтавської області з пішохідного туризму

Дата: 30.10.2023 16:01
Кількість переглядів: 25

З 27.10 по 29.10 на базі Карлівського ліцею №3 була проведена Відкрита першість Карлівського ліцею № 3 Карлівської міської ради Полтавського району Полтавської області з пішохідного туризму в приміщенні "Золотий карабін - 2023" в залік 25-го туристського Кубку Полтавщини серед учнівської та студентської молоді.

На захід завітали 11 команд із 6 громад: учні Мар'янівської гімназії Мартинівської СР, Покровського ОЗЗСО Решетилівської Міської ради , ЦДЮТ Пирятинської міської ради, Михайлівської сільської ради, Карлівського ліцею № 3 , Котелевської гімназії Котелевської сільської ради, КЗ "ПОЦНПВТКУМПОР" Росошенської гімназії Щербанівської сільської ради, ЦПО Миргородської міської ради, ЦПО Полтавської міської ради, БДЮТ Терешківської сільської ради.

Спортсменам була надана можливість долати дистанції та демонструвати свою майстерність у спортивному залі закладу.

Приємно, що спортивний туризму розвивається в такий нелегкий час. І найкраща нагорода для спортсменів – це емоції, отримані від спілкування з однолітками-однодумцями та досвід, отриманий під час змагань з гідними опонентами.

Потрібно займатись популяризацією спортивного туризму, налагоджувати комунікацію, підвищувати рівень технічної і тактичної майстерності спортсменів.

Ми маємо в ці складні часи проводити подібні змагання. Юним спортсменам завжди потрібно «мірятись силами» з іншими, щоб самим рости далі.

Підсумки будуть підведені зовсім скоро, а переможці святкуватимуть перемогу, але одне відомо точно - всі отримали незабутні враження, позмагалися в спритності та силі, вдосконалили свої спортивні навички, витривалість, фізичну силу і паралельно поліпшили своє здоров'я.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень