A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

«Центр психологічної допомоги «Конфіденс» у межах проєкту «Зупинка: Я»

Дата: 06.10.2023 08:21
Кількість переглядів: 18

«Я не пропоную вам змиритися з поведінкою, що завдає болю та шкоди. Проте ми лишаємося жертвами, допоки перекладаємо відповідальність за наше благополуччя на інших»

Едіт Егер

Чи часто ми замислюємося, яке місце у нашому особистому та професійному житті займає турбота про себе? Наскільки це важливо і на часі? А коли в країні йде повномасштабна війна, і ти працюєш у сфері «face to face», то, мабуть, для більшості це поза межею досяжності... Та саме зараз, як би не було важко, ми маємо розуміти, що турбота про себе є ключовим елементом психічного здоров’я, яке допомагає протистояти стресовим факторам, що їх маємо предостатньо. І надати ту опору й підтримку, яку від нас очікують інші, зможемо лише тоді, коли самі будемо в ресурсі.

У співпраці з громадською організацією «Центр психологічної допомоги «Конфіденс» у межах проєкту «Зупинка: Я», за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), відбулася діалогова зустріч фахівців Карлівського інклюзивно-ресурсного центру із Головою ГО «Центр психологічної допомоги «Конфіденс» Анастасією Грабовик та керівником проєкту «Зупинка: Я» Наталією Пилипенко.

Формат зустрічі дозволив не лише зосередити увагу на важливості проведення психоедукаційної роботи та наданні психологічної допомоги серед населення, але й допоміг розставити акценти, необхідні для подальшої роботи щодо попередження виснаження та відновлення ресурсу українців.

Учасники обговорили запити та потреби, які виникають у професійній діяльності консультантів, та сформували план роботи з підвищення кваліфікації за програмами: «Тіло. Стабілізація. Ресурс», «Робота з людьми, які пережили травмівні події», «Забезпечення теоретичними та практичними знаннями для розвитку умінь та навичок у спеціалістів, які працюють з дітьми з особливими освітніми потребами». Щиро дякуємо пані Анастасії та пані Наталії за ресурсну зустріч та надійну підтримку та співпрацю!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень