A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

Відзначення Дня міста в Карлівському ліцеї №3

Дата: 21.09.2023 08:33
Кількість переглядів: 22

Із нагоди відзначення Дня міста в Карлівському ліцеї №3 відбулися різні тематичні заходи. Поетична вітальня " Я бачу тебе в снах" стала виявом дочірньої та синівської любові до малої батьківщини. Учні разом із учителями складали акровірші, писали есе, вітальні листівки «Тобі, Карлівщино, наші вітання!», малювали чудові краєвиди, організували фото-виставку «Я та моя Карлівка», створили фотоколаж " Ми діти твої, Карлівщино!", провели години спілкування "Діти Карлівщини - прагнуть миру» та « Історія рідного краю»

На честь міста було проведено спортивне свято для учнів 5 та 9-11 класів "Чемпіони мікрорайону", на якому діти ставили власні рекорди, підкорювали вершини, жартували, не зважаючи на страхіття війни.

Благодійна акція " Діти Карлівщини - воїнам землякам" об’єднала всіх жителів мікрорайону. Захоплюючі заходи сприяли формуванню в підростаючого покоління почуття поваги до рідної Карлівщини та всього українського народу, пізнавального інтересу до історії, традицій, звичаїв та культурної спадщини рідного міста, розширенню знань школярів про Карлівку як колиску дитинства, вихованню почуття глибокої шани та любові до рідного міста та держави.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень