A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

Конкурс на отримання стипендії для талановитих студенток з України

Дата: 24.07.2023 08:29
Кількість переглядів: 34

З  1  липня 2023 року оголошено конкурс на отримання стипендії для талановитих студенток з України, які хотіли б вступити до Школи бізнесу та економіки Nova у Португалії.

           Цією стипендією нагороджуватимуться дві студентки (тільки дівчата), які проживають в Україні і нещодавно закінчили старшу школу.  Стипендія покриватиме всі витрати: на навчання у школі, проживання у гуртожитку школи в Португалії та харчування.

         Конкурс на отримання стипендії триватиме з липня по жовтень 2023 року. Детальна інформація щодо подачі заявок на отримання стипендії за наступними посиланнями:

https://www.unl.pt/en/study/supernova-foundation-programme

 https://supernova.unl.pt

         Під час заповнення аплікаційної форми SUPERNOVA  кандидати повинні обов’язково вказати “Nova SBE Yulia Tymoshenko”.  Школа бізнесу та економіки NOVA є найпрестижнішою бізнес-школою Португалії та однією з провідних бізнес-шкіл Європи. З грудня 2007 року школа бізнесу та економіки NOVA є членом Глобального альянсу в освіті з управління (CEMS), до якого входять 34 провідних бізнес-школи та університети з усього світу. Вона була першою португальською бізнес-школою, що отримала міжнародну акредитацію та світове визнання у сфері міжнародної освіти. Тож, повір у власні сили та візьми участь у конкурсі!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень