A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

Участь психолога КУ "Карлівський ЦПРПП" у тренінгу на тему медіаграмотності

Дата: 22.06.2023 14:40
Кількість переглядів: 28

Керівник проектів та програм в Громадська організація "Твій Світ " Олександр ЧЕПУР давно переконаний в тому, що працівники публічних бібліотек, які навчаються, здобувають нові навички і професійні компетенції, стають здатні ще більше приділяти уваги своїй улюбленій справі і своїм користувачам. Говоримо з бібліотекарями Бориспільська Публічна бібліотека ім.В.Чорновола про те, як запобігти домашньому і гендерно - зумовленому насильству у сучасному цифровому світі. Під час тренінгу ми знову повернулися до теми медіаграмотності та сформували перелік дієвих правил поведінки в Мережі, які допоможуть протистояти найпоширенішим видам кібернасильства: тролінгу, кібербулінгу, хепіслепінгу обмовлянню, переслідуванню та флеймінгу. Тренінг провела тренерка з медіаграмотності, експертка Ірина Цеба.

Я ж насолоджувався теплою, родинною атмосферою бібліотеки, гостинною зустріччю, немов повернувся додому, де тебе щиро раді бачити. Дякую Громадська організація РІДНЯ за таку чудову можливість.

А ще помітив, що в бібліотеку, поки проходило навчання частенько навідувалась молодь та брала книжки. Це дуже позитивний знак для майбутнього!

Заходи реалізовуються у межах співпраці UNFPA та ГО «Інноваційні соціальні рішення». Думки, погляди та рекомендації, викладені під час заходів , належать авторам(-кам) і не обов’язково відображають офіційну політику чи позицію UNFPA, ГО «Інноваційні соціальні рішення».

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень