A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

Марафон ідей "Корисні рішення з медіаграмотності під час війни для громади"

Дата: 16.03.2023 08:12
Кількість переглядів: 44

Продовжуємо наш марафон ідей "Корисні рішення з медіаграмотності під час війни для громади". Сьогодні пошуком і пертоворенням своїх ідей у нові проєкти з медіаграмотності займалися в Карлівській громаді. Громада приєдналася до нашого проєкту вже під час повномасштабного вторгнення, працівники публічних і шкільних бібліотек влітку пройшли базове навчання, а тепер мали можливість створити такі проєкти: "Молодіжний простір медіагігієни в бібліотеці", "Створення та поширення порадника з медіаграмотності для людей страшого покоління", "Триденний медіа - кемп для підлітків", "Медіажук" та ряд інших.

Дякую за професійну фасилітацію цього дійства тренерці з медіаграмотності Ірина Цеба, радіємо партнерству з Публічна бібліотека ім. А. Михайленка Карлівської міської ради та за гостинність Центру професійного розвитку педагогічних працівників Карлівської міської ради. Нехай всі задуми і ідеї будуть втілені!

Захід пройшов завдяки проєкту «Маяки критичного мислення», що реалізується за підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (проект Німецького фонду Маршалла США) та фінансування Європейського Союзу.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень