A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

Семінар - тренінг за участі Державної служби якості освіти України

Дата: 16.01.2023 08:07
Кількість переглядів: 36

Підтримка органів місцевого самоврядування у забезпеченні якості освіти в громаді — важливе завдання Державна служба якості освіти України.

Територіальна доступність якісної освіти, кадрове забезпечення шкіл, професійний розвиток учителів, орієнтовні розпорядчі документи, дотримання освітнього законодавства в умовах війни — питання, які Олександр Чернобель, Лілія Гавриш, Ірина Тутак, фахівці Управління Державної служби якості освіти у Полтавській області, комунікували під час семінару з керівниками та спеціалістами місцевих органів управління в сфері освіти Карлівської, Ланнівської, Мартинівської громад. Захід відбувся 12 січня 2023 року на базі Карлівського ліцею №1.

У доброзичливій та діловій атмосфері учасники шукали відповідь на актуальні запитання, які хвилюють представників органів місцевого самоврядування.

Управлінці ознайомились із Порядком аналізу щодо дотримання законодавства з питань освіти і забезпечення якості освіти на відповідній території, який відповідно до статті статті 55 Закону України «Про повну загальну середню освіту» затверджено Міністерство освіти і науки України: https://bit.ly/3PcgKCf

Дякуємо Вірі Бабич, Олександрові Білому, Тетяні Гречко, керівникам місцевих органів управління в сфері освіти Карлівської, Ланнівської, Мартинівської громад, а також Ларисі Гаврись, директорці Карлівського ліцею №1 за ініціативу та гостинність та гостинність.

Нагадаємо: Державна служба якості освіти України разом із партнерами розробила Порадник «Повноваження ОМС щодо забезпечення якісної освіти», який адресовано головам та управлінцям освітою територіальних громад: https://bit.ly/3Bj7fvB


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень