A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

Засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Карлівської міської ради

Дата: 13.01.2023 08:06
Кількість переглядів: 62

         11 січня 2023 року на базі Карлівського ліцею №1 Карлівської міської ради відбулося  засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Карлівської міської ради.  В роботі засідання взяли участь директори установ та закладів загальної середньої, дошкільної, позашкільної освіти, заступники директорів з навчально-виховної та виховної роботи .

     Відкрила колегію  начальник відділу освіти, молоді та спорту Карлівської міської ради Віра Бабич.

     На розгляд колегії виносилися питання:

  • Про підсумки роботи відділу освіти, молоді та спорту Карлівської    міської ради за 2022 рік.
  • Про забезпечення професійного розвитку педагогічних працівників у 2022  році.
  • Про шляхи реалізації Концепції національно – патріотичного виховання дітей та молоді в культурно – мистецькій  діяльності Карлівського міського центру позашкільної освіти.

                                

  • Реорієнтація напрямків і стратегії роботи комунальної установи «Карлівський інклюзивно – ресурсний центр» в умовах воєнного стану.

                                       

  • Про організацію дистанційного навчання у закладах загальної середньої освіти Карлівської громади в І семестрі 2022 – 2023 навчальному році.

     Під час колегії начальник відділу освіти, молоді та спорту Віра Бабич ознайомила присутніх з результатами роботи відділу освіти, молоді та спорту Карлівської міської ради за 2022 рік, детально зупинилась на здобутках і проблемах освітньої галузі. На завершення свого виступу керівник побажала присутнім витримки, терпіння, мирного неба та ПЕРЕМОГИ. 

    Цікаво і змістовно виступили Ольга Сутула, директор КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників», Ольга Черненко, директор КЗ «Карлівський міський центр позашкільної освіти», Ірина Непорада, директор КУ «Карлівський інклюзивно – ресурсний центр», Людмила Грошовик, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Карлівської міської ради. В ході засідання колегії  директор Карлівського ліцею №3 Карлівської міської ради Олена Таран та директор Голобородьківського ліцею Карлівської міської ради Ірина Шелехова поділилися досягненнями та труднощами, які мали місце в організації дистанційного навчання у своїх навчальних закладах.

    Родзинкою колегії було нагородження Подяками  Полтавської академії неперервної освіти ім. М. В. Остроградського  вчителя української мови та літератури Карлівського ліцею імені Н. Герасименко Коновал О.Г. та консультанта  Центру професійного розвитку педагогічних працівників Карлівської міської ради  Овчаренко І. П..  

                                               

 

           

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень