A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек

Дата: 07.12.2022 09:06
Кількість переглядів: 64

     З 1 по 31 жовтня в закладах загальної середньої освіти Карлівської міської ради проводився Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек під гаслом «В нас єдина мета- Україна свята, нездоланна ніким і ніколи!»

     Заходи проведені під час місячника, сприяли патріотичному вихованню учнів, шанобливого ставлення до рідної землі і наших героїв.

     Наймолодші вихованці з радістю взяли участь у літературній грі «Впізнай героя української народної казки». Також поговорили про народні символи. Домашнім завданням для дітей було намалювати калину, з чим вони чудово справились

     Також, разом з вчителем образотворчого мистецтва, було проведено майстер – клас «Подарунок для героя».

 У всіх закладах проведена акція «Подаруй бібліотеці дитячу українську книгу»

Учні із радістю взяли участь у проведенні конкурсу малюнків «Війна очима дітей», а також читання віршів «З любов’ю до України»

Цікаву і корисну інформацію про українських письменників, народні символи, козаків було висвітлено на інформаційному паркані в бібліотеках закладів.

Впродовж місячника відбулися години спілкування «Україна починається з тебе», виховні години «Краса і велич символів державних» , години державності «Державницькі традиції  України», години шани «Вони захищають наше майбутнє». Використовуючи онлайн-сервіс Kahoot! , учні мали змогу перевірити свої знання з історії України та державної мови в ігровій формі. У бібліотеках було оформлено книжкові  виставки  «Країна наша - Україна» , «Історія України на сторінках літературних творів», «Героям слава»

     Були розроблені буклети «Про книгу», де надані рекомендації для батьків, вчителів. Протягом місяця були проведені виставки до Дня козацтва, а також виставка «Нескорена та незламна Україна».

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень