A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

Проект з медіаграмотності «Маяки критичного мислення»

Дата: 22.09.2022 08:25
Кількість переглядів: 59

              Про те, як працює на Полтавщині в умовах війни проект з медіаграмотності «Маяки критичного мислення».

              Перед початком повномасштабного вторгнення ми відібрали шість громад Київщини і Полтавщини для участі у проєкті з медіаграмотності. На той час мова йшла про протидію інфодемії. Війна загострила проблему впровадження медіаграмотності. Тому, наші експерти створили одноденний інтенсив, покликаний формувати навички поведінки в інформаційній площині під час війни. Для участі у проєкті обрали бібліотеки, адже вони працюють з різними групами людей і можуть бути осередками медіагігієни у воєнний час.

Вчора про інформаційну безпеку під час війни говорили працівниці Публічна Ббліотека Кобеляцької Міськради. Дякую учасницям за супер активність і мотивацію до навчання, а тренерці з медіагорамотності Ірина Цеба, що ще раз продемонструвала, як у багатьох повсякденних випадках медіаграмотність рятує життя!

А щоб допомогти бібліотекам тримати інформаційний фронт ми розробили ще й буклети та посібник. Це дає змогу поширювати інформацію про медіаграмотність на широку аудиторію.

Реалізується проєкт за підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (проект Німецького фонду Маршалла США) та фінансування Європейського Союзу.

#ПрямуємоРазом #MovingForwardTogether #BlackSeatrust #tviisvit #StandWithUkraine


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень