A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Карлівської міської ради
Полтавської області

Розширене засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Карлівської міської ради

Дата: 30.08.2022 11:56
Кількість переглядів: 70

26 серпня 2022 року на базі Карлівського ліцею ім. Н.Герасименко відбулося розширене засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Карлівської міської ради. В роботі колегії взяли участь т.в.о. голови, секретар Карлівської міської ради Сергій Бобрицький, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Карлівської міської ради Валентина Пушкарьова, начальник відділу освіти, молоді та спорту Карлівської міської ради Віра Бабич, директори установ та закладів загальної середньої, дошкільної, позашкільної освіти, заступники директорів з навчально-виховної та виховної роботи. Усього в роботі колегії взяло участь 50 чоловік.

На колегії були розглянуті питання:

- Освіта Карлівщини: долаємо виклики разом;

-Щодо організованого початку 2022 - 2023 навчального року;

-«Про напрямки забезпечення професійного розвитку та психологічної підтримки педагогічних працівників у 2022 – 2023 навчальному році Комунальною установою «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Карлівської міської ради;

- «Позашкілля Карлівщини: сьогодення і перспективи»

У своєму виступі начальник відділу освіти, молоді та спорту Карлівської міської ради Віра Бабич підвела підсумки роботи освітян у 2021 - 2022 навчальному році, наголосила на тому, що на сьогоднішній день залишається першочерговим створення безпечних умов для дітей, закликала усіх до активної роботи в новому навчальному році.

На колегії кращі педагогічні працівники та вчителі, які йдуть на заслужений відпочинок були відзначені Почесними грамотами і квітами.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень